Для тих, хто любить відпочивати на природі, ми пропонуємо чавунні казани. Страви, приготовлені в них: корисні та смачні.

Посуда виготовлена із чавуна славиться вже багато десятиліть. Адже їда, яка готується у чавунному казані: не пригоряє, рівномірно пропікається, проварюється, протушується, просмажується і набуває золотисто-красивого кольору. А запах, а смак!

Картопля, м'ясо, гриби, реберця, грінки, креветки та все, що завгодно,  приготовлене у чавунних казанах  має неперевершений смак. 

Більшість поварів та лікарів вважають, що їда, приготовлена саме у чавунній посуді, більш корисна.

Властивості чавуна в тому, що він повільно нагрівається, повільно вистигає і має невелику тепловіддачу, завдяки цьому страви готуються рівномірно. 

Переваги:

- Чавунна посуда  - довговічна, термін використання необмежений.

- Ніжний і неповторний смак приготовлених страв завдяки хорошій теплоємкості, із-за чого їда повільно нагрівається і повільно вистигає.

Крім того компані Брізол та Сітон добавила в конструкцію своєї посуди ряд власних розробок, які служать більш зручному і комфортному використанню чавунних казанів.

 

 

Казани чавунні

IMG-a7f22f6ff2cf93ae4a2e0a5edc49da3e-V

Казан 10 л, туристичний, з дужкою і кришкою

Алюмінієвий казан – широко використовується у польових, ...

630 ₴
IMG-a7f22f6ff2cf93ae4a2e0a5edc49da3e-V

Казан 12 л, туристичний, з дужкою і кришкою

Алюмінієвий казан – широко використовується у польових, ...

720 ₴