Для тих, хто любить відпочивати на природі, ми пропонуємо чавунні казани. Страви, приготовлені в них: корисні та смачні.
Посуда виготовлена із чавуна славиться вже багато десятиліть. Адже їда, яка готується у чавунному казані: не пригоряє, рівномірно пропікається, проварюється, протушується, просмажується і набуває золотисто-красивого кольору. А запах, а смак!
Картопля, м'ясо, гриби, реберця, грінки, креветки та все, що завгодно, приготовлене у чавунних казанах має неперевершений смак.
Більшість поварів та лікарів вважають, що їда, приготовлена саме у чавунній посуді, більш корисна.
Властивості чавуна в тому, що він повільно нагрівається, повільно вистигає і має невелику тепловіддачу, завдяки цьому страви готуються рівномірно.
Переваги:
- Чавунна посуда - довговічна, термін використання необмежений.
- Ніжний і неповторний смак приготовлених страв завдяки хорошій теплоємкості, із-за чого їда повільно нагрівається і повільно вистигає.
Крім того компані Брізол та Сітон добавила в конструкцію своєї посуди ряд власних розробок, які служать більш зручному і комфортному використанню чавунних казанів.
Казани чавунні

Казан 10 л, туристичний, з дужкою і кришкою
Алюмінієвий казан – широко використовується у польових, ...

Казан 12 л, туристичний, з дужкою і кришкою
Алюмінієвий казан – широко використовується у польових, ...

Казан 6л, туристичний, з дужкою і кришкою
Алюмінієвий казан – широко використовується у польових, ...

Казан 8 л, туристичний, з дужкою і кришкою
Алюмінієвий казан – широко використовується у польових, ...