Для тих, хто любить відпочивати на природі, ми пропонуємо чавунні казани. Страви, приготовлені в них: корисні та смачні.

Посуда виготовлена із чавуна славиться вже багато десятиліть. Адже їда, яка готується у чавунному казані: не пригоряє, рівномірно пропікається, проварюється, протушується, просмажується і набуває золотисто-красивого кольору. А запах, а смак!

Картопля, м'ясо, гриби, реберця, грінки, креветки та все, що завгодно,  приготовлене у чавунних казанах  має неперевершений смак. 

Більшість поварів та лікарів вважають, що їда, приготовлена саме у чавунній посуді, більш корисна.

Властивості чавуна в тому, що він повільно нагрівається, повільно вистигає і має невелику тепловіддачу, завдяки цьому страви готуються рівномірно. 

Переваги:

- Чавунна посуда  - довговічна, термін використання необмежений.

- Ніжний і неповторний смак приготовлених страв завдяки хорошій теплоємкості, із-за чого їда повільно нагрівається і повільно вистигає.

Крім того компані Брізол та Сітон добавила в конструкцію своєї посуди ряд власних розробок, які служать більш зручному і комфортному використанню чавунних казанів.

 

 

Показано 1. 15 із 15

Казани чавунні

IMG-475d37fc6e15371b823d238f2e53021a-V7

Казан 8 л, туристичний, з дужкою і кришкою

Алюмінієвий казан – широко використовується у польових, ...

580 ₴
IMG-7a154a250e078e1b03f261bed877879d-V

Казан 6л, туристичний, з дужкою і кришкою

Алюмінієвий казан – широко використовується у польових, ...

525 ₴